Gastronádoba vhodná na vaření brambor, zeleniny, vajec, uzeného masa, květáku na obalování. Dále vhodná na ohřívání uzenin, těstovin, houskových, bramborových a ovocných knedlíků.
Detailní informace
Gastronádoba vhodná na přípravu omáček, vaření rýže, dušená masa v základech.
Gastronádoba vhodná na kapustové závitky, plněné paprikové lusky, vepřová pečeně, hovězí pečeně, rýže, zapékané brambory, zapékané těstoviny.
Gastronádoba vhodná na ovocné koláče, dukátové buchtičky, české buchty, smažení (nemůže se využít plná kapacita konvektomatu), řízky, rybí filé.
Gastronádoba vhodná na české buchty, francouzské brambory, zapékané těstoviny.
Gastronádoby klasické nerezové děrované jsou k dispozici:
GN2/1Rozměr: 650 x 530 mmHloubka: 65 mm
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.